Vragen over Corona?

De economische impact van het coronavirus roept veel vragen op bij ondernemers. Hierna alvast een bondige reactie op een aantal vragen die wij reeds ontvingen, voorzien in voorkomend geval van een link naar meer uitgebreide informatie. De adviseurs van HLB blijven uiteraard te uwer beschikking voor verdere assistentie zodat u uw focus kan houden op dat wat er werkelijk toe doet.

Realtime accounting

Continu realtime inzichten in de prestaties van je bedrijf krijgen en toch tijd besparen? Dat kan. Het HLB Figures platform digitaliseert je boekhouding volledig.

Een nauwkeurige boekhouding voeren is geen sinecure/een kunst op zich. Daarom staan onze accountants voor u klaar om alles efficiënt en correct te laten verlopen. Ze leveren niet alleen de cijfers, maar plaatsen die cijfers meteen in het juiste perspectief.

Ontdek meer

Vertrouwen is een basisbehoefte in uw zakenrelaties. Zonder vertrouwen kan geen sprake zijn van een deal! Onze bedrijfs­revisoren treden op als leveranciers van dit vertrouwen. Dit doen ze zowel voor u als voor uw zakenpartners.

Ontdek meer

Bij het opstellen van juridische documenten moet u met veel elementen rekening houden. De kleinste fout kan ernstige gevolgen hebben. Daarom begeleidt ons multidisciplinair team van experts u bij alle juridische aspecten van het bedrijfsleven.

Ontdek meer

Op fiscaal vlak wilt u in de eerste plaats wettelijk in orde zijn. Gemoedsrust als basisbehoefte. Onze belastingconsulenten monitoren daarom dagelijks de fiscale wetgeving, steeds met oog voor uw specifieke situatie.

Ontdek meer

Neem contact op

Heb je een vraag of wens je meer informatie? Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend, we helpen je met plezier verder.

Neem contact op
Contacteer ons
x
x

Delen via:

Link:

Copied to clipboard Kopieren