Waarderingen

Alle KPI’s of andere maatstaven ten spijt, wensen bedrijfsleiders soms eenvoudigweg te weten wat hun bedrijf waard zou zijn.
Los van deze begrijpelijke nieuwsgierigheid, zal men daarnaast de waarde van een bedrijf dienen te bepalen bij erfenis, echtscheiding, uitkoop, uitsluiting, verkoop, fusie, splitsing of inbreng.
Soms gaat het over het gehele bedrijf, soms maar over een gedeelte. Soms enkel over het vruchtgebruik van het actiefbestanddeel.

In al deze domeinen heeft HLB met de jaren een bijzondere expertise weten op te bouwen.
Daarnaast wordt HLB ook sporadisch verzocht om de waarde te bepalen van notariskantoren of treden wij regelmatig op in gerechtelijke waarderingsopdrachten.

Via interne discussiefora en vorming, en het bijwonen of animeren van gespecialiseerde externe vormingssessies, houden onze experten voeling met de recentste ontwikkelingen.
Zij zullen u niet vervelen met termen zoals risicopremie, verdisconteringsvoet, substantiële waarde, WACC, Bèta’s, décote, …maar zullen u op heldere en bevattelijke wijze, met begrip voor de gevoeligheden en bekommernissen, onderhouden over de aanpak, de methodologie en inzicht verschaffen bij de bekomen waarden.
Wenst u geen ellenlange rapporten met veel cijfermateriaal maar duiding, dan bent u bij HLB aan het juiste adres.


Contact
x
x

Delen via:

Link:

Copied to clipboard Kopieren