Accountancy & Rapportering

Een nauwkeurige boekhouding voeren is een kunst op zich. Daarom staan onze accountants voor u klaar om alles  efficiënt en correct te laten verlopen. Ze leveren niet alleen de cijfers, maar plaatsen die cijfers meteen in het juiste perspectief. Zo krijgt u een beter inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf.

Naast het dagelijks Administratief beheer van uw boekhouding, verzorgen zij uw wettelijke – en op maat gedefinieerde – bedrijfsrapportering. Door u te wijzen op de financiële en fiscale implicaties staan onze accountants u permanent bij in het nemen van uw beleidsbeslissingen.. Ze kennen uw bedrijf door en door en helpen u graag groeien.. Dankzij ons internationale netwerk beschikken ze ook over de expertise om u te adviseren over de landsgrenzen heen.

Als u dat wenst, bezorgen ze u een beter inzicht in specifieke aspecten van uw financiële rapportering, zoals budgettering, bepaling van voor u Kritische Prestatie Indicatoren, kostprijsbepaling,…

Leidt uw groei en succes tot andere rapporteringsbehoeften, zoals consolidatie of IFRS?  Onze interne specialisten klaren voor u de klus.

Ook voor het sociale aspect van uw boekhouding bieden we ondersteuning. Hebt u bijvoorbeeld vragen over het statuut van zelfstandige medewerkers? Of over subsidies waar u misschien recht op hebt?

Ook verenigingen en stichtingen kunnen bij ons terecht. Onze specialisten geven dankzij een grondige dossierkennis advies op maat van uw organisatie. Als u dat wenst, staan we ook in voor het financiële beheer van uw organisatie.

Bent u een starter? Onze accountants begeleiden u bij uw eerste stappen: een financieel plan opstellen, een bezoek aan de notaris, een kredietaanvraag, een rendabiliteitsanalyse,… Geen obstakel is voor ons te hoog!

Op zoek naar een onafhankelijke partner die instaat voor uw  belangenbehartiging binnen sectorale en intersectorale structuren? Bij HLB vindt u de vertrouwenspersoon die u zoekt.


Patrick Van Impe

Bedrijfsrevisor
Managing Partner

Heeft u nog vragen?

Mail naar patrick.vanimpe@hlb.be
of bel +32 3 239 88 42

Email

Contact
x
x

Delen via:

Link:

Copied to clipboard Kopieren