Careers

Welkom. De eerste stappen naar een boeiende job bij HLB zijn gezet. Helping, Learning, Be passionate. Een eerste reeks van kwaliteiten die we zowel bij onze externe als interne klanten inzetten. Je hoort het goed! Niet alleen onze externe klant is belangrijk maar evenzeer onze interne klant, jij als medewerker!

Will you be the next member of our team?

Welkom. De eerste stappen naar een boeiende job bij HLB zijn gezet. Helping, Learning, Be passionate. Een eerste reeks van kwaliteiten die we zowel bij onze externe als interne klanten inzetten. Je hoort het goed! Niet alleen onze externe klant is belangrijk maar evenzeer onze interne klant, jij als medewerker! Om te weten of je je kan vinden in ons bedrijf, hierbij onze HLB-waarden:

Deliver WOW! through service

Bij HLB helpen we elkaar. Wij vertrekken intern met een onberispelijke service door elkaar te voeden met expertise en ervaring. Hieruit groeit een hecht en geëngageerd team dat onze klanten een onvergetelijke ervaring wil bezorgen. In één woord: WOW!

Be passionate, determined and goal driven

Opgeven staat niet in het HLB woordenboek! Door op een gedreven en gepassioneerde manier met het werk om te gaan, bekom je de grootste voldoening, namelijk een fantastisch eindresultaat! Medewerker tevreden, klant tevreden en last but not least HLB zéér tevreden!

Pursue growth & learning

Kom je werken bij HLB? Proficiat! De eerste werkdag krijg je als medewerker onmiddellijk een coach toegewezen die je zal begeleiden tijdens je gehele loopbaan. Je krijgt permanent training on the job via diverse collega’s, toegang tot uiteenlopende handleidingen en cursussen,… En dit is nog niet alles. HLB biedt ook een intern vormingsprogramma aan met diverse opleidingen. Uw persoonlijke groei is onze bekommernis! Want iedereen weet: learning means knowledge, knowledge means growth!

Question the obvious

Vind je als medewerker dat het bij HLB nog beter kan? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Bij HLB dient men kritisch te zijn en  met oplossingen te komen. Daardoor kunnen we continu verbeteren en groei stimuleren. Jouw mening is dus belangrijk!

Be creative and open-minded

Bij HLB denken we out-of-the-box. We staan altijd open voor vernieuwing en regelmatig gaan we nieuwe uitdagingen aan. Deze innovaties implementeren we in onze dagdagelijkse taken waardoor we efficiënter kunnen werken. Efficiënter werken = meer afwerken in een kortere tijd. Een droom, toch?

Show empathy and respect in everything you do

Iedereen is anders en de ene dag is de andere niet! HLB gaat hier mee om door respect te tonen voor iemand zijn gevoelens, wie iemand is en waar iemand voor staat. Alleen zo creëren we een nog betere HLB-wereld.

Strengthen open and honest relationships through communication

Problemen of bedenkingen? Je kan altijd bij ons aankloppen voor een eerlijk en open gesprek. Een gesprek in alle vertrouwen zodat je op je beide oren kan slapen.

Strengthen positive team and family spirit

Het HLB-team is een hecht team. Een sterke teamgeest in een sterk bedrijf!

Pas jij bij HLB?

Een kritische selectie en evaluatie van onze medewerkers is van groot belang voor onze organisatie. Werken met medewerkers die zich goed kunnen vinden in onze filosofie, waarden, cultuur,… is voor ons essentieel! Wij leven in de overtuiging dat een medewerker die zich perfect met ons bedrijf kan identificeren véél gelukkiger is. Geluk dat ertoe bijdraagt om op lange termijn voor alle partijen iets moois uit te bouwen. Een goede match met onze bedrijfscultuur en onze waarden is daarom van cruciaal belang!

Ben jij op zoek naar een job? Wil jij weten of je een echte HLB’er bent? Doe dan de test via CompanyMatch en je komt het zo dadelijk te weten! Spannend, niet? Is de match gebeurd dan is deze alleen zichtbaar voor jou.

Ideale match gevonden?

  1. Ga dan zeker een kijkje nemen bij al onze Openstaande vacatures!
  2. Vacature gevonden? Solliciteer dan!
  3. Vacature niet gevonden? Niet getreurd, spontane sollicitaties worden zeer geapprecieerd!

Kom je op gesprek?

Vergeet dan zeker je ideale match niet mee te nemen.
Veel succes!

Contacteer ons
x
x

Delen via:

Link:

Copied to clipboard Kopieren