Back to Top

Starters

Via onze startersbegeleiding willen we voorkomen dat starters ons pas na een drietal jaren bedrijfsactiviteit komen opzoeken.
Onmiddellijke aanleiding is dan bijvoorbeeld een sociale inspectie of fiscale controle die niet helemaal loopt of verliep volgens de verwachtingen.
Alle startersbrochures benadrukken het belang van een kwalitatieve en ervaren adviseur om zich te laten begeleiden bij de voorbereiding van het opstarten van een eigen zaak.

Neem deze wijze raad ter harte en ga niet alleen of ondoordacht te werk.
De diverse afwegingen en keuzes die gemaakt kunnen/moeten worden, maken de weg naar zelfstandigheid hobbelig,  soms onvoorspelbaar en weinig overzichtelijk.
Een goede administratie en administratieve (financieel, boekhoudkundig, fiscaal, juridisch, ..) begeleiding is een absolute voorwaarde voor performant zaken doen.
Meermaals zien we dat ‘verkeerde zuinigheid’ of onderschatting van de toegevoegde waarde leidt tot teleurstellingen

Op het internet zijn er diverse uitgebreide startersbrochures voorradig.  Deze zijn perfect als inleiding om een eerste theoretische omkadering te krijgen.
De keuze of je je activiteit opstart als handelszaak of onder vennootschapsvorm, welke vennootschapsvorm – in voorkomend geval - het best aansluit op je behoeften, welke financieringsvormen het best aansluiten op je investeringsbehoeften, wat de kapitaalbehoefte zal zijn (financieel plan), zijn allen cruciale vragen waarop een weloverwogen antwoord dient te worden gezocht.
Elk verhaal, elk idee en elke droom vraagt een op maat ontworpen aanpak.  Bandwerk of ‘confectie’ is in deze niet aan te raden.
Onze startersadviseurs staan u bij met raad en daad.  Laat u door ons ‘ontzorgen’, zodat u zich kan focussen op het zaken doen.

Geïnteresseerd in een verkennend en vrijblijvend gesprek, aarzel dan vooral niet om een afspraak te maken.
Het eerste uur krijgt u van ons alvast cadeau!
Samen buigen we ons over een aantal cruciale vragen en zorgen we ervoor dat administratie uw dromen niet zal beperken.
Wij staan alvast voor u klaar.