Back to Top

Diensten

Accountancy & Rapportering

Nederlands

Een nauwkeurige boekhouding voeren is een kunst op zich. Daarom staan onze accountants voor u klaar om alles  efficiënt en correct te laten verlopen. Ze leveren niet alleen de cijfers, maar plaatsen die cijfers meteen in het juiste perspectief. Zo krijgt u een beter inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf.

Audit & Assurance

Nederlands

Vertrouwen is een basisbehoefte in uw zakenrelaties. Zonder vertrouwen, geen deal! Onze bedrijfsrevisoren leveren dit vertrouwen, zowel aan u als aan uw zakenpartners.

Onze bedrijfsrevisoren beoordelen het vertrouwen in uw financiële draagkracht en onafhankelijkheid via het wettelijk mandaat van commissaris.

Belastingadvies

Nederlands

Op fiscaal vlak wilt u in de eerste plaats wettelijk in orde zijn. Onze belastingconsulenten garanderen die gemoedsrust door dagelijks de fiscale wetgeving te monitoren, steeds met het oog op uw specifieke situatie. Ze gaan daarbij verder dan de basisvereisten. Zo helpen onze belastingconsulenten u uw fiscale ruimte optimaal te benutten.

België-Nederland desk

Nederlands

In 2013 werd een grensoverschrijdende adviesgroep opgericht tussen HLB België en HLB Nederland.  Vanuit één van de 5 kantoren van HLB België (voornamelijk door de vestiging in Antwerpen) begeleiden wij vanuit onze België-Nederland desk ondernemingen en natuurlijke personen die actief (willen) zijn in België.

Concreet gaat het o.m. om de volgende dienstverlening die wij kunnen aanbieden :

Pagina's