Back to Top

19/09/2015 - HLBi Football Tournament 2015

Jaarlijks komen een aantal Europese kantoren van het HLB netwerk samen voor een sportief treffen. Die dag worden alle technische aspecten van de job opzij gezet en worden de sportieve degens gekruist.

Hiervoor wordt telkens een ander gastland aangeduid. In 2015 was HLB Belgium aan de beurt, na Duitsland, Nederland, Denemarken en Engeland

Het sportief gedeelte van de dag speelde zich af op het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos te Brasschaat. Op vrijdagavond 18/09 kwamen de meeste teams aan in Antwerpen en werden zij ondergebracht in het Holiday Inn Express Antwerpen hotel. De dag daarop rond 12u werd de eerste aftrap gegeven.

Na een spannende finale tussen Nederland en Denemarken, kwam Nederland uit het tornooi als titelhouder. De beker voor sportiviteit ging naar Engeland team 2. De innerlijke mens werd uitgebreid verzorgd in het Felix Pakhuis. Onze gasten werden getrakteerd op typische streekgerechten zoals stoofvlees met frietjes, …… Uiteraard kon een uitgebreid degusteren van de Belgische bieren achteraf niet ontbreken.

Volgend jaar september is Frankrijk aan de beurt. We kijken er alvast naar uit. Fun verzekerd!